Mooi wonen in Schelle

Meer weten?

Mooi wonen in Schelle

Het nieuwbouw woningen & appartementencomplex Elaza staat voor uitzonderlijk wonen in het groen, in het mooiste dorp aan de Schelde. Met 36 verkochten appartementen en 2 woningen is dit nieuwe vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een eerste woonst, senioren die hun huis willen inruilen voor een praktisch ingericht appartement of investeerders op zoek naar een interessante opportuniteit. De autoluwe buurt is bovendien een plus voor gezinnen met kinderen. Hier kunnen de kleinsten in alle veiligheid ravotten.

Meer weten?

 

 

Nog 2 woningen te koop!

 

 

Locatie

Elaza wordt opgetrokken in een autoluwe straat, omgeven door de natuur. Toch bent u ook snel in de stad. Het station van Schelle ligt op amper 5 minuten stappen en met de auto staat u in 20 minuten in Antwerpen. Brussel is zo’n 40 minuten rijden en bovendien kunt u onze hoofdstad ook met de fiets bereiken via een prachtige route langs het Zeekanaal Brussel-Schelde. Tot slot hebt u tal van winkels op een boogscheut dankzij de goede verbinding met de A12.

Hedendaagse architectuur

Elaza ademt Scandinavische architectuur. Zowel het woningen als appartementencomplex worden opgetrokken uit lichte materialen en afgewerkt met sobere, gitzwarte balustrades en onderhoudsvriendelijk, stijlvol schrijnwerk. Ook binnen trekt Architectengroep Mertens de Scandinavische stijl door. Beide woningen bieden hedendaags wooncomfort. Elke energiezuinige entiteit beschikt over een ruim terras of tuin én biedt u een open zicht. Daarnaast kunt u ook altijd een frisse neus halen in de groene parktuin.

Hedendaagse normen

De appartementen zijn beschikbaar in verschillende types, zowel op het gelijkvloers als op één van de drie verdiepingen. Ze variëren van 75 m2 tot 135 m2 en tellen twee of drie  slaapkamers. Elk appartement wordt gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en veel licht dankzij de grote raampartijen. Parkeren gebeurt hoofdzakelijk ondergronds, waar elk appartement over een privébergruimte beschikt.

Een rijke natuur

De prachtige parktuin van Elaza vormt zonder twijfel een plus voor elke bewoner. Daarnaast kan de buurt nog tal van andere troeven voorleggen.

Zo ligt Elaza te midden van de natuur. Een zondagse fietstocht langs de Schelde? Of een dagelijkse wandeling in de parktuin? Hier is het groen nooit ver weg. Ook gastronomisch kunt u met volle teugen genieten in Schelle en de nabije omgeving. Wij tippen u alvast restaurant Toque-Tok en restaurant-brasserie Tolhuis-Veer aan de oevers van de Rupel.

Elaza wordt een knap staaltje architectuur met een interieurinrichting die perfect afgestemd is op de huidige noden en wensen.

  • praktisch ingedeelde ruimtes met maximale lichtinval
  • groene oase
  • grote terrassen of tuinen
  • gemeenschappelijke parktuin exclusief voor bewoners
  • ondergrondse parkeergarage met privébergruimtes
  • op 15 km van Antwerpen

Woningen

 

ontdek het aanbod

Dewaele

Wilrijk - Hoboken

03 206 76 76
babs.callens@dewaele.com

Arcasa

Schelle

03 877 70 70
info@arcasa.be

Interesse?

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Elaza en worden in geen geval doorgegeven.